Zeke + Speedözer + We'rewolves

Zeke + Speedözer + We'rewolves

Organisatie: vzw Hambiance, vzw Rock 'n Load Concerts & Nosta

Maandag 30 april 2018 (avond voor feestdag 1 mei!) @ Nosta, Opwijk

Deuren: 19u - Start: 19u30

VVK: 15€ (+ 1,78€ kosten) - ADK: 18€

Exclusieve Belgische clubshow met:

Zeke (us)

Als het over speedrock en Zeke gaat, mogen we gerust het woord legendarisch in de mond nemen. Deze gitaar-motorblok gaat je met een ongekende rauwheid en een duizelingwekkende snelheid overrompelen en je snakkend naar adem achterlaten. Ze zijn een eeuwigheid niet in Europa geweest, totdat ze vorig jaar Scumbash (NL) en Sjock Festival mochten headlinen. En dat smaakte naar meer. Zodat ze ons nu in 2018 gaan verwennen met een exclusieve belgisch zaalshow. Dit is een unieke kans om deze speedrock legende in een gezellige club te aanschouwen! It's all up to you now!

websitefacebookvideo 'Mountain Man'

Speedözer (be)

"Speedözer brengt rock terug waar het thuishoort: in donkere, luide en gekke underground clubs waar het bier de ganse avond/nacht rijkelijk vloeit en je omringt bent door wilde vrouwen! Speedözer staat voor zware boze Rock 'n Roll met een fuck you mentaliteit. Geen fake, geen compromissen, wat je ziet is wat je krijgt!" Hun biografie windt er geen doekjes om. Nee, we moesten niet lang zoeken naar het ideale voorprogramma voor Zeke...;-)

facebookvideo 'Supercharged'

We'rewolves (be)

Luid, eerlijk, recht-voor-zijn-raap, zo klinkt de hardrockende punk van deze landgenoten. Al enkele jaren gaan ze onvermoeid voort, het podium delend met bands als High on Fire, Valient Thorr, Annihilation Time, Coliseum ... zowel in België als in het buitenland. Hun vorig jaar uitgebrachte 7" single Never Tire is een prima kennismaking. De YouTube link hieronder zal je overtuigen dat je best vóór halfacht in de zaal bent...

websitefacebookvideo 'Never Tire'

Koop hier uw tickets online

TICKETS