Met een ALCATRAZ VIP duo-combiticket en een GRASPOP combiticket zijn er dit jaar 2 knalprijzen te winnen op de METAL PARTY.

18/05/2018 - 00:33

Dit jaar hebben we 2 superprijzen weg te geven op onze jaarljkse METAL PARTY in Hamme: een ALCATRAZ METAL FESTIVAL V.I.P. duo-combiticket (3 dagen voor 2 personen) en als 'runner-up' een GRASPOP METAL MEETING combiticket (3 dagen).

Daarnaast zijn er nog duo-combitickets te winnen voor ANTWERP METAL FEST, EVIL OR DIE FEST en BRAKROCK, duo-tickets voor THE SOUND OF REVOLUTION, DYNAMO METALFEST, LOKERSE FEESTEN METALDAG, LOKERSE FEESTEN PUNKDAG, OILSJT OMPLOFT (+ pakket), KLOKFEST III en BRAKFEST, een combiticket voor IEPERFEST, vier tickets voor DEVILS ROCK FOR AN ANGEL, twee jaarabonnementen voor ROCK TRIBUNE en prijzenpakketten van EMPIRE RECORDS en van CENTURY MEDIA RECORDS.

Het enige wat je moet doen om kans te maken om één van deze prijzen te winnen, is langskomen op de METAL PARTY op zaterdag 26 mei in het lokaal van HAM UNITED (Noordstraat 229c, 9220 Hamme) en een deelnemingsformulier invullen. Simple as that!